Professionals

Hoe fijn zou het zijn als steeds meer mensen kinderen en jongeren kunnen begeleiden bij verlies en rouw.
Dit is voor mij de reden dat ik ook professionals train in hoe zij zelf kinderen en jongeren kunnen begeleiden bij ingrijpende gebeurtenissen, zoals scheiding, ziekte en (aankomend) overlijden.

Naast coaching, training en advies tijdens sessies in mijn praktijk leid ik ook professionals op om zelf met de kaart te werken, dit doe ik tijdens de training Kracht van DE KAART.

De volgende trainingen geef ik op locatie

  • De ruim 2,5 uur durende training Begeleiden bij rouw en verlies in de klas, geeft veel praktische werkvormen, inspiratie en theoretische onderbouwing om op vele vragen antwoord te geven en ouders en kinderen te kunnen begeleiden.
  • De ruim 2,5 uur durende training Begeleiden bij scheiding in de klas laat je ervaren wat kinderen voelen en meemaken. Door werkvormen met theoretische onderbouwing kun je je nog beter inleven in een kind tijdens scheiding.
  • Ook geef ik op aanvraag trainingen en/of bijeenkomsten gericht op rouw- en verliesbegeleiding.

Trainingen locatie Huissen

De één-daagse training Kracht van DE KAART is een unieke kans voor professionals om kennis te maken met de begeleidingsmethode van DE KAART .
Na deze training kun je als professional zelf aan de slag met het thema rouw en verlies in je eigen praktijk, in de klas of op de afdeling met kinderen en zelfs volwassenen.